Mnogima će izraz “BGTOLL BG” čudno zvučati. Ali čim se upoznate sa bugarskim putnim sistemom, postaće jasnije. To nije ništa drugo nego bugarska vinjeta poznata po nazivu BGTOLL.

Kao i za mnoge druge zemlje, sada možete da kupite vinjetu za Bugarsku online. Zahvaljujući tom digitalnom sistemu, putnici koji voze kroz ovu zemlju više neće morati da se zaustavljaju zbog kupovine vinjete. Umesto toga, oni će moći da je kupe i pre nego što krenu na svoje putovanje.

Na taj način putnici mogu da voze bugarskim putevima bez rizika od plaćanja kazne zbog neplaćene vinjete. BGTOLL BG se sada može brzo i lako kupiti putem interneta.

An overview of the Austrian road network

BGTOLL e-vinjete

Da bi se pojednostavio sistem naplate putarine, pre nekoliko godina uvedene su BGTOLL e-vinjete. Bugarska je potpuno zamenila „stare” vinjete elektronskim BGTOLL BG. Do pre nekoliko godina vinjete su bile u obliku nalepnice i morale su da budu pričvršćene za šoferšajbnu, ali danas ta originalna verzija više ne postoji.

Bugarska BGTOLL BG vinjeta je sada dostupna isključivo online ili na nekim lokalnim prodajnim mestima. Kupovina putem interneta je jednostavna: potrebno je samo da navedete nekoliko detalja o sebi, vozilu i samo nekoliko minuta kasnije dobićete željeni BGTOLL proizvod. Uverite se sami i napravite svoj izbor u nastavku.

BGToll BG Zaključak

Za vozače koji putuju od jednog mesta do drugog u ili kroz Bugarsku, gotovo da ne postoji način da izbegnu putarine u Bugarskoj. Proces kupovine bugarske BGTOLL vinjete za deonice puta je znatno pojednostavljen zahvaljujući elektronskom sistemu. Nema više zaustavljanja ili čekanja. Dobićete potvrdu samo nekoliko minuta nakon online kupovine.